Emil Boc le transmite felicitări elevilor pentru efort și responsabilitate: „Sperăm și lucrăm pentru ca voi să alegeți Cluj-Napoca”

by admin

Primarul Emil Boc i-a felicitat pe elevii silitori ai clujului printr-un mesaj postat pe pagina de facebook. Acesta susține că are încredere în pașii eleviilor pe viitor și speră să rămână să își continue studiile în Cluj-Napoca.

Conform edilului, atât elevii de 10 cât și îndrumătorii acestora vor fi răsplătiți de către Municipalitate.

„Clujul din nou pe primul loc! De data aceasta, la Examenul de Bacalaureat! Vă felicit, dragi elevi, pentru efortul și responsabilitatea voastră! Ne bucurăm alături de voi de rezultatele de la Bacalaureat și avem încredere în pașii voștri și de acum înainte. Sperăm și lucrăm pentru ca voi să alegeți Cluj-Napoca, să studiați în continuare aici și să vă bucurați de viața la Cluj. Celor care pleacă în afară, le transmit că îi așteptăm să se întoarcă, să dezvoltăm această comunitate împreună. Mult succes pe mai departe! Îi felicit, totodată, pe părinți și pe profesorii care au fost alături de liceeni! Le mulțumesc în numele clujenilor pentru toată implicarea. Felicitări de asemenea Inspectoratului Școlar Județean Cluj pentru performanța din acest an! În semn de apreciere din partea comunității clujene pentru dedicarea ce a stat la baza acestor rezultate, atât elevii care au obținut nota zece, cât și profesorii care i-au îndrumat vor fi premiați de către municipalitate”, a transmis Emil Boc.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza