Clujenii sunt invitați la o dezbatere publică privind noile tarife pentru parcări

by admin

Clujenii interesați sunt invitați să participe vineri, 16 decembrie, la o dezbatere publică având ca temă stabilirea nivelului taxelor pentru parcările din Cluj-Napoca pentru anul 2023. Potrivit Primăriei Cluj-Napoca, dezbaterea va avea loc la sediul instituției de pe Calea Moților, nr. 3, în Sala de Sticlă, începând cu ora 17:00.

Persoanele care doresc să ia cuvântul în cadrul dezbaterii vor fi înscrise pe platforma online de videoconferință, pe baza unui formular completat online pe site-ul Primăriei municipiului Cluj-Napoca, până înainte cu minimum 4 ore de ora stabilită pentru începerea ședinței. Formularul poate fi accesat AICI.

Potrivit proiectului de hotărâre, abonamentul pentru un loc de parcare în zona centrală ar urma să se majoreze de la 81 la 85 de lei pentru persoane fizice și de la 569 la 598 de lei pentru persoanele juridice. De asemenea, pentru un loc de parcare în cartiere, un șofer ar putea plăti de la anul 71 de lei, în loc de 68 de lei cât este în prezent abonamentul anual. 

Toate tarifele prevăzute în proiectul de hotărâre pot fi consultate AICI.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza