Clujenii din peste 20 de localități clujene beneficiază de apă potabilă la standarde moderne!

by Christian Suciu

Reprezentanții Companiei de Apă Someș au anunțat astăzi finalizarea procedurii de recepție a lucrărilor din cadrul unui proiect de extindere a rețelei de alimentare cu apă în localitățile clujene Așchileu, Bonțida, Chinteni, Ceanu Mare și Vultureni. Acest proiect în valoare de 67 de milioane de lei a fost finanțat prin Programul Operaţional Infrastructură Mare – POIM 2014-2020 și din Fondul pentru Coeziune al Uniunii Europene.

„Este o investiție importantă, de mare anvergură, fiind vizate nu mai puțin de 20 de localități. Miile de cetățenii care trăiesc aici pot beneficia, de acum, de apă potabilă de cea mai bună calitate, furnizată în regim continuu și la un debit constant. Consiliul Județean continuă modernizarea întregului județ, inclusiv prin dezvoltarea infrastructurii de apă și canalizare și urmărește asigurarea unor condiții de trai optime pentru toți clujenii”, a transmis președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Proiectul a vizat extinderea rețelelor edilitare în 20 de localități aflate pe raza a 7 comune clujene, respectiv: Așchileu Mare, Așchileu Mic, Fodora, Cristorel, Bonțida, Răscruci, Chinteni, Feiurdeni, Satu Lung, Vechea, Cojocna, Iuriu de Câmpie, Strucut, Iclod, Iclozel, Orman, Vultureni, Băbuțiu, Făureni și Șoimeni. Bilanțul investiției l-au reprezentat 93,82 km de rețele de aducțiune și distribuție a apei, 5 stații de clorinare și 3 stații de pompare a apei potabile.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

sergiu 20/09/2023 - 12:27

Ce MINCIUNI?? mergeți în IURIU DE CAMPIE sa vedeți dacă exista apa?????INCREDIBIL CE MINT ASTIA??Unde sunt autoritățile statului de control..dorm pe salarii grase???

Raspunde

Comenteaza