Clujeanul Rareș Bogdan îi cere demisia lui Ludovic Orban de la șefia PNL

by admin

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele politic al PNL, îi cere demisia președintelui PNL, Ludovic Orban. El este de părere că Orban nu trebuia să demisioneze din funcția de premier, ci din cea de președinte de partid.

„Regret că a doua zi dimineața, după alegerile parlamentare, nu am ieșit cu Robert Sighiartău, cu Florin și ceilalți să cerem deimisia președintelui PNL pentru că a dus partidul la pierderea alegerilor. El nu avea de ce să demisioneze din poziția de prim-ministru, trebuia să-și dea demisia din poziția de președinte de partid. E primul președinte de partid din ultimii 30 de ani, care a pierdut alegerile și care a rămas în funcție, ceea ce este anormal. Și puteam să ne dăm noi ca exemplu demisia ca să-l obligăm și pe el. Nu am făcut asta, tot așa, ca să nu destabilizăm partidul înaintea negocierilor de formare a coaliției. Dar în momentul în care un premier și un președinte de partid îți obține în locul în care candidează 21%, atât a luat PNL la București, e o problemă și ea trebuie rezolvată. Partidul ăsta trebuie să aibă viitor, nu numai trecut și prezent”,

a spus Rareș Bogdan la Aleph News.

Foto: adevarul.ro

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

catren versat 18/01/2021 - 05:50

Rușinosul 21, e probabil 5% din cetățenii vii înscriși pe listele capitalei, iar partidul trecut în prezent, viitor numai trebuie să aibă cu numiri compromise ideologic ?

Raspunde

Comenteaza