Cluj-Napoca, în topul vaccinării. Primarul Emil Boc îi laudă pe clujeni

by admin

Municipiul Cluj-Napoca este pe primul loc în țară în ceea ce privește vaccinare anti-COVID-19, susține primarul Emil Boc. Acesta a publicat mai multe grafice privind rata de vaccinare în municipiu și îi felicită pe clujeni pentru responsabilitatea de care au dat dovadă.

„Rata de vaccinare a ajuns la 56%, probabil cea mai mare din România. Felicitări, dragi clujeni! O rată mai mare de vaccinare înseamnă mai puține persoane la terapie intensivă, mai puține decese și o reducere a presiunii pe sistemul medical. Drumul spre revenirea la normalitate trece prin vaccinare. Primăria sprijină și menține deschise toate centrele de vaccinare. Va rugăm, dragi clujeni, să continuați vaccinarea. 

Conform datelor de mai jos, în perioada 18-21 octombrie, 16.485 de clujeni s-au vaccinat, dintre care 8307 cu prima doză. Responsabilitatea comunității clujene de a-i proteja pe cei din jur și de a reduce riscul de răspândire a virusului este clară: Tendința procesului de vaccinare la nivel local este într-o continuă creștere. Așadar, la sfârșitul acestei săptămâni, la nivelul municipiului, acoperirea vaccinală cu două doze este de 50%. 

Felicit clujenii pentru rata ridicată de vaccinare și încurajez pe oricine să facă acest pas! Împreună, prin vaccinare, învingem pandemia și revenim la normalitate!

Felicit clujenii pentru rata ridicată de vaccinare și încurajez pe oricine să facă acest pas! Împreună, prin vaccinare, învingem pandemia și revenim la normalitate!”, a scris primarul Emil Boc pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

Marcel 24/10/2021 - 18:43

Cu asa primar iresponsabil care organizează festivaluri fără sa gândească, normal ca Clujenii trebuie sa se vaccineze dacă nu vor sa avem rata de infectare uriașă…

Raspunde
Dorin 26/10/2021 - 09:06

Nu are nici o legătură Faceți bine și vaccinati-va dragi romani.Ignoranta adică pe limba celor care NU s-au vaccinat prostia,incultura este adevărată cauza nu primarii sau guvernul.Toti nevaccinații au devenit doctori precum și unii doctori au devenit prosti.Asa e la noi.Suntem deștepți din naștere dar nu am învățat.

Raspunde

Comenteaza