CFR o învinge pe Argeș Pitești în Super Ligă însă postul lui Petrescu rămâne nesigur

by Christian Suciu

CFR Cluj s-a impus în meciul disputat în Trivale împotriva lui FC Argeș Pitești cu scorul de 1-0 în cea de-a 11 etapă din Super Liga 1. Meciul a fost decis de golul înscris de căpitanul ”feroviarilor”, Mario Camora, ce a profitat de o respingere neinspirată a portarului Straton și a introdus mingea în poartă din careul mic. În urma celor 3 puncte obținute CFR Cluj a urcat pe loc de Play-Off, însă colaborarea lui Petrescu cu clubul din Gruia rămâne sub semnul întrebării.

”Omul cu golul” din această rundă pentru CFR, căpitanul Mario Camora a transmis că nici el nu știe care va fi viitorul ”Bursucului” la CFR Cluj însă în ciuda zvonurilor legate de demiterea sa, speră ca relația dintre Varga și Petrescu să se remedieze din cauza trofeelor cucerite împreună.

”Cel mai important era să câştigăm în seara asta şi să avem linişte. Toată lumea ştie că am o relaţie specială cu Dan Petrescu. Nu ştiu ce va fi, eu oricum o să fiu plecat la naţională. E decizia clubului. Eu îi doresc baftă lui Mister, indiferent dacă va fi cu noi sau nu. Sincer, habar nu am ce se va întâmpla.

Am citit şi eu declaraţiile patronului, dar nu am auzit vocea lui. O să aibă o şedinţă cu patronul şi vedem ce va fi. Nu este uşor când se schimbă un antrenor. Noi sperăm să fie totul bine şi ei să ia cea mai bună decizie. Sper să fie o înţelegere între ei, că s-au câştigat multe trofee împreună .” a declarat căpitanul CFR-ului și apărătorul Echipei Naționale, Mario Camora.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza