CFR dă prima lovitură pe piața transferurilor. Rachid Bouhenna va semna cu ardelenii la vară

by admin

CFR Cluj a rezolvat primul transfer al verii. Gazeta Sporturilor scrie că Rachid Bouhenna (29 de ani) de la Sepsi va semna cu ardelenii în vară, imediat după ce va deveni liber de contract. Informaţia era vehiculată încă de la începutul acestui an, dar primele dovezi clare au apărut recent.

Fundaşul a fost adus în 2019, de la Dundee United şi a avut evoluţii excelente în Casa Liga 1, fiind unul din oamenii de bază ai celor de la Sepsi. În acest sezon, algerianul ce are şi cetăţenie franceză a bifat 27 de meciuri şi a înscris de 3 ori în campionat.

„Am considerat că a făcut greşeli, că nu e în măsură să joace. Uitaţi, eu nici nu sunt convins că Bouhenna a semnat sau nu cu CFR. Din acest motiv am hotărât să nu-l iau în lot cu CFR. El putea juca fără probleme. Cred că o mai bună dovadă decât asta nu există. Sunt anumite suspiciuni că Bouhenna a semnat cu CFR Cluj. Aşa că am zis că e mai bine să-l ferim şi pe el de suspiciuni, dar şi pe noi”, a spus Leo Grozavu, cu privire la faptul că nu l-a folosit contra campioanei en-titre.

Bouhenna este cotat de cei de la Transfermarkt la suma de 650.000 euro.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza