CFR Cluj – Viitorul 2-1. Ardelenii dau lovitura în prelungirile partidei și se apropie la un punct de FCSB

by admin

CFR Cluj s-a impus dramatic pe teren propriu în partida contra celor de la Viitorul. Veteranul Hoban (38 ani) a adus victoria campioanei în minutul 90+3.

Gazdele au început bine prima repriză. Fotbaliștii lui Edi Iordănescu au încercat să stea cât mai sus pentru a reuși să-și surprindă cât mai mult adversarii. Rondon a avut prima ocazie a meciului chiar în minutul 1, iar Burcă a ratat și el în minutul 7. Viitorul a încercat să răspundă prin ocazia mare de gol petrecută în minutul 17, însă cei care au deschis scorul au fost “feroviarii”, prin Itu, în minutul 31, cu o lovitură de cap bine plasată, venită din centrarea perfectă a lui Camora.

Constănțenii au reușit să egaleze pe tabela de marcaj în minutul 52, după o gafă monumentală a lui Bălgrădean, care a scăpat mingea în fața lui Dobrosavlevici, iar acesta nu a ezitat să înscrie cu poarta goală. Jocul reprizei a doua a lăsat de dorit, ocaziile pierzându-se treptat din cauza neinspirației fotbaliștilor ambelor echipe. În minutul 66, Viitorul a nimerit bara, prin Ganea, iar pe final, șutul lui Pitu a trecut pe lângă poartă.

În prelungirile partidei, Ovidiu Hoban a adus victoria echipei cu mare noroc. Căbuz s-a întins serios spre stâlpul porții unde trimisese Chipciu în prima fază, ca apoi mingea să sară la mijlocașul veteran al clujenilor. Cu poarta mai mult de jumătate, goală, Hoban a înscris cel mai simplu gol din întreaga sa carieră. CFR Cluj – Viitorul s-a terminat 2-1. Campioana rămâne astfel la un singur punct în spatele liderului FCSB, iar constănțenii suferă primul eșec din 2021.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza