CFR Cluj-Universitatea Craiova 2-1! Clujenii cuceresc AL 5-LEA TITLU consecutiv!

by Christian Suciu

CFR Cluj a câștigat acasă meciul disputat în Gruia împotiva Universității Craiova cu scorul de 2-1 asigurându-și astfe cel de-al 5-lea titlu consecutiv de Campioană a României, cu o etapă înainte de finalul Play-Off-ului. Prin performanța de ieri, CFR-ul ajunge la cel de-al optulea titlu din istoria clubului.

Debutul jocului le-a oferit gazdelor o deschidere rapidă a scorului, Nana Boateng înscriind primul gol al clujenilor dintr-o lovitură de cap executată de Ciprian Deac. Oltenii au încercat să egaleze pe finalul primei reprize prin Baiaram însă acesta nu a reușit să transforme șansele de gol apărute în prima repriză.

În cea de-a doua repriză CFR Cluj și-a majorat avantajul prin golul înscris în minutul 56 de croatul Gabriel Debeljuh, care a profitat de gafa comisă de fundașul advers, Valerică Găman. La numai 5 minute de la golul marcat CSU Craiova a revenit în meci după o reluare în forță din apropierea careului a mijlocașului oltean Alexandru Mateiu (61′). Finalul de meci nu a oferit alte modificări în ce privește scorul, iar astfel alb-vișinii și-au adjudecat cel de-al 5-lea titlu consecutiv în Liga 1, în timp ce Dan Petrescu a ajuns la 6 titluri câștigate în Liga 1, egalându-l pe Emerich Ienei într-un clasament all-time condus de Nicolae Dumitru (7 titluri).

Echipele de start:

  • CFR Cluj: Letica – Cr. Manea, Graovac, A. Burcă, Camora – C. Deac, Boateng, Bordeianu – A. Păun, Debeljuh, Birligea
    Rezerve: Bălgrădean, Fl. Ştefan, R. Bălan, Yuri, Cvek, Neguţ, Petrila, Omrani, Sg. Buş
    Antrenor: Dan Petrescu
  • Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Papp, Găman, Vătăjelu – Screciu, Mateiu – Al. Creţu – Baiaram, Koljic, A. Ivan
    Rezerve: Lazar, M. Constantin, Căpăţînă, Nistor, Vînă, Roguljic, Gustavo, M. Danciu, Markovic
    Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza