CFR Cluj simte din nou gustul victoriei după 1-0 cu Farul Constanța! Scorul a fost decis de un jucător venit de pe bancă

by Christian Suciu

CFR Cluj a câștigat în meciul disputat ieri seară acasă împotriva celor de la Farul Constanța cu scorul de 1- 0 după un meci dificil, decis de golul venit în minutul 66 prin lovitura de cap a mijlocașului Birligea. Ardelenii rămân și în această etapă în fruntea clasamentului înaintea meciului dintre FCSB și Argeș Pitești.

În ciuda victoriei, antrenorul gazdelor nu este însă mulțumit de jocul echipei sale care nu a oferit o prestație solidă lăsându-i adversarului numeroase șanse să revină în meci chiar dacă acestea nu s-au concretizat.

” Dacă ne prezentăm și la meciul cu Argeș cum ne-am prezentat în prima repriză cu Farul, va fi greu. 
 E vina mea în totalitate pentru prima repriză … Am pregătit meciul cu 3 fundași centrali, apoi m-am răzgândit. Le-am și zis la pauză că am greșit. Am avut noroc că am câștigat, altfel eram vinovat! Am greșit că nu am început cu echipa din repriza a doua.

Farul a fost mult mai bună în prima repriză, jocul lor a fost mai bun, au avut 3 ocazii mari. La pauză am făcut schimbări de sistem și de jucători, iar ei n-au mai avut ocazii. Noi, la una dintre puținele ocazii, am marcat un gol foarte important.  Mă bucură doar victoria în această seară. În primul rând, cei care au intrat pe teren au făcut diferența, toți. În al doilea rând, fanii au un mare merit astăzi. Aș vrea să le mulțumesc și să vină și la meciul cu Craiova. Ne-au împins de la spate, fără ei nu câștigam. ” a transmis la finalul meciului, antrenorul principal al CFR-ului, Dan Petrescu. 

Te-ar putea interesa si

Comenteaza