CFR Cluj se duelează astăzi cu FC Voluntari! Jucătorii lui Dan Petrescu vor să-și mențină forma bună cu o nouă victorie

by Christian Suciu

Meciul dintre FC Voluntari și CFR Cluj este cel care va încheia etapa cu numărul 23 a Superigii. Ilfovenii vor primi vizita campioanei en-titre CFR Cluj astăzi de la ora 20:00 iar meciul va putea fi urmărit în direct pe Prima Sport 1. ”Feroviarii” vor să încheie etapa în fruntea clasamentului cu nouă victorie pe când elevii lui Ciobotariu vor lupta pentru cele 3 puncte care le-ar crește șansele în bătălia pentru Play-Off-ul Superligii.

În conferința premergătoare partidei, Dan Petrescu a atras atenția arbitrilor ce nu doresc să apeleze la sistemul VAR în momente de joc controversate după cum s-a întâmplat și în meciul încheiat la egalitate în debutul etapei, dintre Universitatea Cluj și Rapid București, în care arbitrul Marian Barbu a lăsat jocul liber fără a consulta arbitrajul video într-un moment în care echipa gazdă a cerut o o lovitură de le 11 metri.

”De ce am mai pus VAR dacă nici măcar nu-l folosim? Nu pot să înțeleg asta.Ne-am dorit de atâta timp VAR iar acum că avem am descoperit alte de 1000 de probleme. Nici macar nu ne uităm la el.” a transmis antrenorul clujenilor, Dan Petrescu.

Echipele probabile:

  • Voluntari: Popa – Ricardinho, Matricardi, Armaş – Costin, Raţă, Sigurjonsson, Aliji – Merloi, Nemec, Damaşcan.
  • CFR: Scuffet – Manea, Yuri, Burcă, Braun – Boateng, Muhar, Cvek – Yeboah, Krasniqi, Petrila.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza