CFR Cluj, reacție oficială despre situația lui Denis Alibec! Ce meciuri va RATA atacantul după accidentarea suferită

by admin

Bogdan Mara, directorul sportiv de la CFR Cluj, a vorbit despre starea de sănătate a lui Denis Alibec şi cât timp va lipsi acesta de pe teren. 

Alibec s-a accidentat în partida dintre Islanda şi România, 0-2, şi va lipsi aproximativ o lună şi jumătate. Astfel, atacantul va rata trei meciuri importante din Conference League, unde clujenii debutează astăzi cu Jablonec, două meciuri în faţa celor de la CSU Craiova – în campionat şi Cupa României -, dar şi un meci important cu Rapid. 

„Alibec a avut probleme medicale destul de mari, o ruptură musculară la coapsă. Deci probabil o lună, o lună şi jumătate va avea nevoie (n.a. – pentru a se recupera). Va fi o absenţă importantă. Din păcate, această accidentare este grea şi pentru clubul nostru, dar şi pentru echipa naţională”, a declarat Bogdan Mara la Pro X.

De asemenea, Mirel Rădoi nu se va mai putea baza pe el pentru naţionala României, în cazul în care intra în planurile sale pentru preliminariile Campionatului Mondial. Naţionala noastră va avea partide decisive pentru calificare în luna octombrie.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza