CFR Cluj, răpusă de Sivasspor în Gruia! Petrescu acuză arbitrajul în urma înfrângerii

by Christian Suciu

CFR Cluj a fost învinsă cu scorul de 1-0 în meciul disputat în grupele Conference League împotriva lui Sivasspor în Gruia. Unicul gol al partidei a fost marcat de formația turcă prin Max Gradel dintr-o lovitură de pedeapsă. La finalul partidei, antrenorul clujenilor a acuzat greșelile de arbitraj pentru rezultatul negativ înregistrat.

”Toate micile detalii au fost în favoarea lor astăzi. După ce ne-au scos mingea din poartă, au primit penalty… Nu înțeleg cum la acest nivel nu avem Goal Line. E foarte simplu, arbitrul are pe ceas și i se spune. Acolo a fost momentul cheie al meciului. Este clar că am jucat mai bine ca în Kosovo. Repet, am avut gol, ne-au scos mingea din poartă. Am avut 3 penalty-uri clare! Dar nimeni nu o să mai vorbească despre asta. Avem nevoie de VAR, cu el am fi câștigat azi.” a declarat antrenorul clujenilor Dan Petrescu.

Nici fundașul clujenilor Andrei Burcă, nu a considerat că rezultatul a fost unul care să reflecte performanța jucătorilor și că greșelile de arbitraj au jucat un rol definitoriu.

”O seară tristă pentru noi, pentru suporteri, pentru fotbalul românesc. Nu-mi găsesc cuvintele, pentru că am controlat partida, am avut ocaziile cele mai mari, am avut gol valabil, cred că şi un penalty. Domnul arbitru, nu ştiu ce a fost cu dânsul în această seară. Dar nu căutăm alibiuri, trebuie să ne uităm mai mult la noi pentru că au ajuns o dată în careu şi s-a făcut 1-0.

Am controlat toată partida, nu am putut să băgăm mingea în poartă şi trebuie să ne dea de gândit pe viitor. Trebuie să muncim mai mult la antrenament, să fim mai uniţi. Ne pare rău, suntem trişti. Chiar dacă am dominat în totalitate adversarul la final tabela arată 1-0 pentru adversar şi asta înseamnă că nu ne-am îndeplinit obiectivul. Trebuie să reflectăm puţin, nu trebuia că pierdem această partidă.” a transmis stoperul clujenilor, Andrei Burcă.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza