CFR Cluj părăsește Europa League fără să fie învinsă în „dubla” cu Sevilla

by admin

Sevilla – CFR Cluj 0-0

CFR Cluj a ratat calificarea în optimile Europa League, după ce a terminat la egalitate, 0-0, meciul disputat în această seară, în deplasare, cu Sevilla. Echipa lui Dan Petrescu părăseşte competiţia neînvinsă, după ce în tur, la Cluj, cele două echipe au remizat, 1-1. În schimb, Sevilla, o adevărată specialistă a Europa League, merge mai departe graţie golului marcat în deplasare.

Andaluzii au controlat prima repriză, iar Reguilon (minutul 12), Ocampos (26) şi Kounde (33) au ratat marile situaţii ale gazdelor în debut. Campionii României, care l-au pierdut pe Burcă, accidentat, în minutul 28, au reuşit să echilibreze treptat jocul. Pe acest fond, Djokovic (45) şi Păun şi Boli, amândoi la aceeaşi fază, în minutele suplimentare ale primei reprize, au fost la un pas să deschidă scorul. După pauză, „vişiniii” au continuat să joace sus, iar Omrani (54) şi mai ales Păun (61) au irosit alte situaţii ideale. Înghesuită în propria jumătate, Sevilla s-a trezit la timp, iar Diego Carlos şi Kounde i-au dat emoţii lui Arlauskis, cu 20 de minute înainte de final.

CFR Cluj a trimis mingea în poartă, în minutul 87, când Bono a scăpat balonul în plasă la şutul lui Păun, însă reuşita a fost anulată după consultarea VAR, pentru un henţ comis în prealabil de Traore. Şi pentru că un necaz nu vine niciodată singur, „vişiniii” au rămas în 10 două minute mai târziu, când Bordeianu a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. La adăpostul unui 0-0 cât o victorie, Sevilla a gestionat perfect minutele suplimentare şi a obţinut o calificare muncită din greu, dar fără să strălucească şi fără să demonstreze un plus evident în „dubla” cu campioana României.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza