CFR Cluj o întâlnește astăzi pe Sepsi OSK, câștigătoarea Supercupei României

by Christian Suciu

Campioana României, CFR Cluj o reîntâlnește pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe într-un meci care se va disputa de la ora 21:00 în Gruia, în etapa a 14-a a SuperLigii. ”Feroviarii” se regăsesc din nou în fața covăsenilor care au cucerit la începutul sezonului Supercupa României la scorul de 1-2 pe stadionul ”Francisc Von Neuman” din Arad.

De-a lungul anilor, acestea s-au mai întâlnit în campionat de 14 ori dintre iar clujenii au obținut victoria în 11 dintre meciurile directe în timp ce alte două s-au terminat la egalitate iar o dată a învins formația din Sfântu Gheorghe. Înaintea confruntării ambele formații se aflăpe locuri de Play-Off, CFR fiind pe poziția a treia a diviziei în timp ce Sepsi se află pe locul 6, la doar 3 puncte de clujeni.

Înaintea meciului de pe ”Dr. Constantin Rădulescu” antrenorul clujenilor a transmis că echipa nu caută neapărat o revanșă în fața lui Sepsi, ci obiectivul său în fiecare etapă este acela de a acumula puncte pentru a asigura calificarea în Play-Off, unde lupta pentru titlu va fi mai acerbă potrivit antrenorului.

” Ne gândim numai la noi, nu la vreo revanșă în fața lui Sepsi. Sper să facem un meci bun, mai ales că venim după multe partide în campionat și în Europa, cu intensitate mare din punct de vedere fizic, mental. Ne-au luat foarte mult aceste meciuri cu Slavia, dar ne-au dat și 6 puncte importante.

Azi (n.r. duminică) e primul antrenament cu toată echipa după meciul de joi. Sper să se fi recuperat băieții pentru că ne așteaptă un nou meci foarte greu și în Supercupă s-a văzut asta. Niciun meci nu seamănă cu celălalt, suntem conștienți de lucrul ăsta mai ales că cei de la Sepsi au nu un prim 11, ci 22 de jucători foarte buni. Au dubluri pe posturi și îi văd la finalul sezonului în play-off.

Deocamdată noi trebuie să ne gândim să ajungem în play-off, nu suntem siguri încă dacă vom fi acolo. Cred că toate cele 6 echipe care vor ajunge se vor bate la titlu, nu doar 3 ca până acum.” a declarat înaintea partidei antrenorul clujenilor, Dan Petrescu.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza