CFR Cluj joacă astăzi la Sibiu în compania lui FC Hermannstadt! Clujenii pot urca pe primul loc cu o victorie

by Christian Suciu

CFR Cluj va întâlni astăzi de la 21:00 pe FC Hermannstadt pe Stadionul Municipal din Sibiu în meciul care încheie etapa cu numărul 15 a SuperLigii. Meciul va fi putea fi urmărit în direct pe Prima Sport 1 precum și pe platforma Primaplay.ro.

Neînvinşi în precedentele 10 runde, interval în care au înregistrat două victorii şi opt remize, elevii lui Marius Măldărăşanu primesc vizita CFR-ului din Cluj, echipă reconstruită de Andrea Mandorlini într-un timp record şi care a rămas una dintre principalele candidate la titlu.

Ultima înfrângere suferită de CFR Cluj a fost în urmă cu 10 etape, când Rapidul o învingea pe fosta campioană a României cu 3-1 pe teren propriu, în timp ce sibienii nu au mai cunoscut înfrângerea de la meciul cu Universitatea Craiova din 4 august.

În ceea ce privește întâlnirile directe, cele două formații s-au întâlnit de 8 ori în principala competiție internă, de cinci ori s-au impus clujenii, un joc a fost câştigat de sibieni, iar alte două partide s-au terminat la egalitate. În ultimul meci disputat, echipa sibiană a câștigat în Gruia grație datorită marcat de Florin Bejan.

”Vom avea parte de o partidă dificilă. Ne gândim doar la ceea ce trebuie să facem noi în meci. Este important ca noi să fim bine. Avem unii jucători care au revenit alături de noi și cred că am avut trei zile bune de pregătire după meciul cu U Cluj. Hermannstadt traversează o perioadă bună. Știm că meciul va fi dificil, având în vedere că echipa pe care o întâlnim trece printr-un moment bun.” , a transmis înaintea partidei antrenorul CFR-ului, Andrea Mandorlini.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza