CFR Cluj joacă astăzi cu FCSB de la 21:00! Derby-ul din Gruia poate fi un moment vital pentru ambele formații!

by Christian Suciu

Derby-ul etapei cu numărul 24, dintre CFR Cluj și FCSB va începe astăzi de la ora 21:00 și va pueta fi urmărit în direct pe Prima Sport 1 și pe PrimaPlay.ro. După primele două victorii obținute în 2023 de trupa lui Dan Petrescu (3-0 cu Farul Constanța, 1-0 cu FC Voluntari) cel mai greu test pentru ”feroviari” vine chiar în fața contracandidatei la titlu din ultimele sezoane, FSCB, ce vine la Cluj având ca obiectiv victoria, după ce etapa trecută au pierdut la limită în fața Farului lui Gică Hagi.

Cele două mari rivale s-au mai întâlnit în campionat de 67 de ori dintre care clujenii au câștigat de 19 ori iar roș-albaștrii de 24 de ore în timp ce de alte 24 de ori meciul s-a încheiat la egalitate. De cele mai multe ori, Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” s-a dovedit o fortăreață pentru formația pentru echipa Bucureșteană care a izbutit o singură victorie în 13 deplasări la Cluj, chiar în ultima întâlnire dintre cele două în Gruia, , pe 17 aprilie 2022 când unicul gol al partidei a fost marcat de Octavian Popescu. În rest clujenii s-au impus de 6 ori și au remizat tot de atâtea ori.

În meciul tur din data de 15 Decembrie 2022, formația lui Dan Petrescu s-a impus tot cu 1-0 prin golul atacantului din Curacao, Rangelo Janga.

Roș-albaștrii nu-l vor folosi la Cluj pe fostul atacant al CFR-ului, Billel Omrani, care a părut modest în prestațiile recente și conform surselor din interiorul clubului, nu prezintă o atitudine potrivită nici la antrenamente. Alți jucători indisponibili din tabăra bucureștenilor mai sunt Joskym Dawa și Florinel Coman, suspendați după ultimele partide din campionat.

Înaintea partidei, diferenţa de puncte dintre cele două echipe este de nouă puncte, CFR Cluj având 50 de puncte, iar FSCB numai 41. O victorie a CFR-ului i-ar consolida poziția de lider al clasamentului și s-ar distanța la 5 puncte de echipa de pe locul doi, Farul Constanța.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

CFR Cluj joacă astăzi cu FCSB de la 21:00! Derby-ul din Gruia poate fi un moment vital pentru ambele formații! – Revista Presei 05/02/2023 - 13:39

[…] post CFR Cluj joacă astăzi cu FCSB de la 21:00! Derby-ul din Gruia poate fi un moment vital pentru ambe… appeared first on Stiri de Cluj – Servus […]

Raspunde

Comenteaza