CFR Cluj își reafirmă încrederea în Andrea Mandorlini înaintea meciului din Cupă cu Rapid București

by Christian Suciu

Reprezentanții clubului CFR Cluj au dezmințit zvonurile cu privire la o potențială demitere a antrenorului Andrea Mandorlini în urma rezultatelor slabe înregistrate de acesta în ultimele etape ale campionatului. Precizările au fost făcute în urma declarațiilor patronului Neluțu Varga de la începutul săptămânii, ce s-a arătat nemulțumit de parcursul echipei în ultimele etape.

” În urma informațiilor apărute, din ce în ce mai des, în presa sportivă, menite să producă un dezechilibru în familia noastră, clubul CFR 1907 Cluj dorește să vină cu anumite precizări:

Suntem complet dezamăgiți de aceste tentative îndreptate cu rea credință asupra clubului nostru, care au unica intenție de a destabiliza echipa. Urmează un program încărcat, cu patru meciuri importante până la pauza competițională, și ne dorim ca toată energia noastră să fie îndreptată exclusiv în această direcție, și nu pentru dezmințirea periodică a articolelor apărute în spațiul public.

Chiar dacă, într-adevăr, ultimele rezultate nu au fost așa cum ni le-am dorit, atât jucătorii, cât și antrenorul nostru, Andrea Mandorlini, au parte de susținere din partea conducerii clubului. Jocul prestat de echipa noastră, apreciat și de marea majoritate a specialiștilor din domeniu, ne dă încredere pentru restul meciurilor din acest sezon. Am demonstrat în repetate rânduri că eșecurile ne dau puterea de a reveni și de a învinge, acestea făcând parte, în mod inevitabil, din realitatea sferei sportive.”, au comunicat reprezentanții clubului CFR Cluj.

Pentru formația din Gruia urmează 4 meciuri ”de foc” înainte de pauza competițională, fosta campioană înfruntând atât liderul FCSB, deținătoarea Cupei Sepsi OSK, dar și rivala locală U Cluj în următoarele e partide.

În Cupa României, CFR Cluj înfruntă astăzi de la ora 19:00 în deplasare pe Rapid București în ultimul meci din faza grupelor, într-un meci decisiv pentru calificare iar Universitatea Cluj se duelează cu FC Botoșani pentru accesul în fazele superioare ale competiției.

Rapid București- CFR Cluj va putea fi urmărit în direct pe Prima Sport 1 iar FC Botoșani-Universitatea Cluj se poate vedea în direct pe Prima Sport 2 precum și pe Primaplay.ro.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza