CFR Cluj își continuă seria neînvinsă în Super Ligă după o nouă victorie cu dâmbovițenii de la Chindia Târgoviște

by Christian Suciu

CFR Cluj s-a impus, fără probleme, cu un scor final de 2-0 în meciul disputat pe stadionul din Gruia în compania celor de la Chindia Târgoviște din etapa cu numărul 19 a Super Ligii. Clujenii au deschis scorul prin lovitura de cap a fundașului croat Kolinger din minutul 16 iar apoi au majorat scorul printr-un penalty executat în minutul 80 de Cristi Manea. Antrenorul Petrescu s-a arătat mulțumit de evoluția echipei și a transmis că este cu gândul la înfruntarea din Cupa României cu liderul din Super Ligă Farul Constanța.

” Felicit echipa, pe toată lumea. O victorie importantă şi nu a fost deloc uşor astăzi. Cristi este într-o formă extraordinară, iar lui Kolinger i-am zis la începutul meciului că este şi rândul lui să dea gol din fază fixă, nu doar Burcă sau Yeboah.

Avem şi meciul acesta din Cupa României, la Farul. Nu mi-l doream, dar o să încercăm să mergem acolo şi să fac o echipă care să ne califice mai departe. Acesta este obiectivul. Noi cu un egal sau cu o victorie mergem mai departe.” a transmis ”Bursucul” în urma celor victoriei din Gruia.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza