CFR Cluj, învinsă de noua campioană, Farul Constanța în Gruia! Clujenii vor juca ”baraj” cu FC U Craiova pentru calificarea în Conference League

by Christian Suciu

CFR Cluj a fost învinsă pe teren propriu de Farul Constanța cu scorul final de 2-1 în ultima etapă a Play-Off-ului. Formația lui Dan Petrescu a deschis scorul prin Bîrligea în minutul 15′ însă formația lui Hagi a reușit să revină în meci prin dubla lui Louis Munteanu (42′ ,62′-Penalty). În ciuda înfrângerii suferite, victoria celor de la Sepsi OSK pe terenul celor de la Universitatea Craiova le acordă clujenilor o ultimă șansă pentru calificarea în Conference League și anume barajul împotriva lui FC U Craiova 1984.

Antrenorul constănțenilor Gheorghe Hagi, și-a felicitat în urma partidei jucătorii pentru prestațiile oferite pe parcursul sezonului și a anunțat că echipa sa va urmări să își îmbunătățească lotul în fereastra de transferuri din această vară pentru a fi pregătită de cupele europene.

”Ăsta e sportul! Întotdeauna unul este dezamăgit, celălalt e fericit! Cred că am făcut un sezon incredibil, în care nimeni nu credea, nici noi, cei de acasă, nu credeam.

Cred că au fost multe echipe cu loturi foarte bune în acest campionat, dar s-a dovedit că jocul colectiv face diferenţa. Am fost cea mai constantă echipă, cea mai puternică, am marcat mult şi atunci când a trebuit să ne apărăm, ne-am apărat, cum am făcut aici, la Cluj.

Acum o să ieşim în Europa, o să încercăm să ne completăm, pentru că lotul trebuie mărit. Cota jucătorilor va creşte, aşa cum s-a întâmplat şi în 2017. Trebuie să lucrăm mult şi să avem inspiraţie în alegeri.” a declarat în urma partidei din Gruia, antrenorul celor de la Farul Constanța, Gheorghe Hagi.

Antrenorul clujenilor, Dan Petrescu a avut o ieșire nervoasă la finalul partidei și a refuzat să-l felicite pe fostul său coleg din ”Generația de Aur”, Gheorghe Hagi. Conduita antrenorului ”feroviarilor” a atras critici din partea lui Viorel Moldovan, prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Show” pentru a analzia jocul de la Cluj.

” Eu sunt şocat, sunt total dezamăgit, nici nu ştiu ce să spun când văd imaginile astea cu Dan Petrescu. Să nu ştii să pierzi, să nu ai o ţinută decentă, nu vreau să folosesc anumite cuvinte. Ce ar fi vrut Dan Petrescu? Să se dea la o parte Farul?

Bravo pentru Farul şi Sepsi, care s-au respectat! Bravo lor, aşa trebuie să fie fotbalul. Să se joace pe teren corect, nu să se facă favoruri. Nu ştiu ce ar fi vrut Dan Petrescu. În orice moment are ceva de reproşat la adresa arbitrului, asta se transmite şi jucătorilor.” a transmis fostul atacant al naționalei României, Viorel Moldovan, referitor la comportamentul afișat de antrenorul CFR-ului pe finalul jocului.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza