CFR Cluj, învinsă de liderul FCSB cu 1-0. Bucureștenii ar putea deveni campioni cu o victorie în următoarea etapă

by Christian Suciu

CFR Cluj a pierdut meciul de pe teren propriu împotriva celor da la FCSB cu scorul de 1-0, unicul gol al partidei fiind marcat de Florinel Coman dintr-o lovitură liberă în minutul 16 al confruntării din Gruia. Liderul FCSB s-a distanțat astfel la 13 puncte față de celelalte candidate la titlu și ar mai avea nevoie de o victorie în etapa următoare pentru a deveni, matematic, campioana României.

”Noi ne propusesem ca în fiecare joc să scoatem maxim. În prima repriză am fost modeşti, nu am contat. Nici FCSB nu şi-a creat multe ocazii, în afară de lovitura aia liberă executată de Florinel Coman care a făcut diferenţă.

În repriza a doua am reuşit să ne creăm ocazii şi puteam să înscriem. Cred că era un rezultat de egalitate era just. Matematic mai sunt şanse la titlu, dar ca să pui în practică acest lucru este greu să-i mai ajungem.”, a transmis antrenorul interimar al CFR-ului Francisc Dican, la interviurile din urma partidei.

În urma înfrângerii, jucătorii CFR-ului și-au setat un nou obiectiv, de a încheia sezonul pe cea de-a doua poziție a clasamentului, pentru a putea participa în competițiile europene din următorul sezon.

”Puteam să fim mai concentraţi, să avem mai multă atitudine. Nu am greşit foarte mult, dar se putea mai bine. Acum, titlul e locul doi. Pentru toate cele patru echipe, titlul e locul doi.” a declarat la flash-interviurile din urma partidei, atacantul clujenilor, Daniel Bîrligea.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza