CFR Cluj i-a spus adio lui Dan Petrescu. Antrenorul a fost demis după eliminarea din Cupa României

by admin

Dan Petrescu s-a despărțit de CFR Cluj, după înfrângerea cu 1-0 în fața celor de la Poli Iași și eliminarea din Cupa României. Potrivit Look Sport, Neluțu Varga a decis să îl concedieze pe tehnician, iar acum cele două părți urmează să stabilească exact condițiile despărțirii. Conform contractului, Petrescu are o clauză de reziliere de 2 milioane de euro.

Inițial Neluțu Varga urma să ia o decizie finală în cursul zilei de astăzi, dar în cele din urmă s-a răzgândit și a decis să se despartă de Dan Petrescu. Varga a fost nemulțumit de cele patru înfrângeri consecutive de pe teren propriu, dar și de jocul sub așteptări și starea de tensiune creată în jurul echipei. În locul lui SuperDan, patronul CFR-ului încearcă să îl aducă pe Adrian Mutu, selecționerul naționalei de tineret.

„Da, e adevărat, ne-am despărţit de domnul Dan Petrescu. Este o decizie definitivă, n-o mai întoarce nici preşedintele României! Îi mulţumim pentru tot! Asta e viaţa… nu ai voie, la ce condiţii avem, să te elimine Poli Iaşi din Cupă! Vom aduce rapid antrenor… Eu îl vreau pe Mutu, am încredere în Adi… dar vom vedea. Mai multe vom şti mâine, sperăm ca noaptea să fie un sfetnic bun pentru viitorul lui CFR Cluj”, a declarat Neluțui Varga, în Fanatik.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza