CFR Cluj, FCSB și CSU Craiova nu vor juca în etapa din acest weekend! LPF a amânat meciurile din cauza Cupelor Europene

by Christian Suciu

Liga Profesionistă de Fotbal împreună cu deținătorii drepturilor TV au decis amânarea meciurilor din etapa cu numărul 6 pentru echipele românești ce au disputat în aceste meciurile de calificare în UEFA Conference League. Astfel Hermannstadt- CFR Cluj dar și meciurile contracandidatelor vor fi disputate la o dată care se va anunța ulterior de LPF.

Finanțatorul FCSB Gigi Becali s-a plâns de programul încărcat al echipelor românești din competițiile europene și a cerut explicit ligii amânarea jocurilor din campionatul intern.

”Şi noi, şi Craiova şi CFR am făcut cerere la Ligă să amâne meciul. Este inadmisibil. Ăia amâna două meciuri, noi putem să nu amânăm? Lui Gino îi este frică, dar acum trebuie să îi fie frică dacă nu amână, că toată presa sportivă şi toată ţara e împotriva lui. Dacă cele mai tari echipe din România nu le amâni, să ajute fotbalul românesc, atunci du-te, mă, la Târgovişte şi Botoşani, să te ţină alea.

Ce 10 zile, mă? Ce regulament? Liga face regulamentul, nu e vorba că face pentru unul, dar aici face pentru fotbal. Când faci pentru fotbal, tu faci regulamentul. Eu cred că nu mai poate să o refuze.” a declarat patronul roș-albaștrilor Gigi Becali.

În programul campionatului toate cele 3 echipe ar fi trebuit joace Duminică meciurile cu adversarele lor:

  • FC Hermannstadt – CFR Cluj, duminică, ora 16:00
  • Chindia Târgovişte – Universitatea Craiova, duminică, ora 18:30
  • FC Botoşani – FCSB, duminică, ora 21:30

În urma amânărilor, etapa a 6-a a campionatului va începe astăzi două partide de la ora 18:00 și 21:00 ce vor fi transmise în direct pe programele Prima Sport.

  • CS Mioveni – FC Argeş, ora 18.00, Prima Sport 2
  • FC U Craiova – Petrolul, ora 21.00, Prima Sport 1

sursa:primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza