CFR Cluj, eliminată din Cupa României la un scor rușinos! Adrian Mutu, pregătit să își dea demisia: ”Nu se poate așa ceva. Mă simt umilit”

by Christian Suciu

CFR Cluj a fost învinsă de Corvinul Hunedoara cu scorul de 4-0 într-un meci din faza sferturilor Cupei României. Clujenii au jucat majoritatea partidei în zece oameni după eliminarea lui Tachtsidis în minutul 10 pentru un fault asupra lui Marius Lupu.

Hunedorenii au deschis scorul cu puțin timp de finalul primei reprize prin Lică (43′) iar în cea de-a doua repriză aceștia au continuat să puncteze din nou în poarta CFR-ului prin Marius Coman (50′). Cel mai frumos gol al partidei a fost marcat de Pîrvulescu ce a înscris spectaculos din afara careului cu un șut la vinclul porții apărate de Răzvan Sava, în minutul 67. Ultimul gol al „corbilor” a fost marcat de Ionuț Pop în prelungirile partidei dintr-o lovitură de cap în urma unei lovituri libere executate în apropiere de careul clujenilor.

Aflată într-o formă proastă în campionat după ce a pierdut primele două partide din Play-Off, echipa lui Adrian Mutu a fost eliminată și din Cupa României iar tehnicianul în vârstă de 45 de ani s-a arătat dispus să plece de la echipă, nemulțumit de randamentul jucătorilor și de atitudinea din ultimele partide.

” A fost roşu clar la Tachtsidis. I-a spart nasul, i-a sărit sânge. Nu am prea multe de spus. Am venit la interviu din respect pentru voi şi competiţie. Am fost penibili. Mai rău decât a fi penibili nu se poate. Nu pot găsi scuze, chiar dacă am avut eliminat şi s-au accidentat Camora, Mogos.

Echipa trebuia să joace în 10 cu cu un adversar de Liga 2. Am văzu că alţii pot. Trebuiau să joace, chiar şi fără antrenor pe bancă, cu om în minus, trebuia să joace fotbal. Avem o problemă de atitudine. Începând de la meciul cu Sepsi simt asta. Mâine voi anunţa ce decizie iau. Eu mă simt umilit. Nu se poate. Mâine anunţ clubul. Tot bugetul lor e cât 3 jucători de la noi.

Nu se poate aşa ceva. Sunt umilit. Nu cred că aş putea să îi iert pe jucători după acest eşec. Era foarte important meciul, nu se respectă culorile clubului, nu sunt respectat eu.”, a declarat în urma partidei de pe Stadionul ”Michael Klein”, antrenorul CFR-ului Adrian Mutu

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza