CFR Cluj dă lovitura! Giedrius Arlauskis își va prelungi contractul

by admin

CFR Cluj a primit răspuns din partea lui Giedrius Arlauskis (33 de ani), pentru continuarea colaborării pentru cel puţin un sezon competiţional. Lituanianul a avut mai mule propuneri din Golf, dar în cele din urmă a decis că e mai bine să rămână la campioana României, informează Gazeta Sporturilor.

Campioana a transferat în această vară, pe postul de portar, Cristiano, de la Hermannstadt, dar Sandomierski va pleca, iar tânărul Hindrich va fi foarte probabil împrumutat. Arlauskis va reveni, în urma acordului  la concurenţa cu Bălgrădean!

Se conturează al optulea transfer

Guessouma Fofana (28 de ani) este cea mai recentă ţintă a CFR-ului. Este un mijlocaş central francez, care în acest moment e sub contract cu o echipă din ţara natală, Guingamp. Fofana va deveni liber de contract la finalul lunii, iar CFR Cluj a demarat negocierile pentru a-l lua.

  • Fofana e cotat la 650.000 de euro. 

Jucătorul şi campioana României discută liber, iar părţile sunt foarte aproape să bată palma. Chiar ar fi ajuns la un acord, conform GSP, iar în acest moment ar mai fi de pus la punct doar anumite aspecte, mici detalii.

Posibilul prim ”11” trimis în teren de Şumudică, dacă s-ar realizat şi transferul lui Fofana:

Arlauskis – Susic, Bouhenna, Cestor, Camora – Fofana, J. Rodriguez – Costache, Deac, Păun – Debeljuh

Te-ar putea interesa si

Comenteaza