CFR Cluj câștigă cu Mioveni dar Petrescu a acuzat arbitrajul!” Lăsați-ne în pace! Sunt prea multe faze împotriva noastră”

by Christian Suciu

CFR Cluj a câștigat meciul disputat în deplasare cu Mioveni din cea de-a 18-a etapă a Super Ligii. Golul feroviarilor a fost înscris pe finalul meciului, în minutul 87 de către atacantul Cephas Malele. Antrenorul CFR-ului a acuzat, în ciuda victoriei, o gravă greșeală de arbitraj a arbitrului Horia Mladinovici, ce nu a acordat penalty clujenilor nici cu ajutorul VAR-ului după un fault evident al asupra lui Yeboah în suprafața de pedeapsă în minutul 67 al confruntării.

” Nu am jucat aşa de bine astăzi, trebuie să recunoaştem. S-a văzut o stare de oboseală şi e clar că toţi jucătorii sunt cu gândul la zilele libere. Aş vrea să-i felicit  pe cei de la Mioveni, au făcut un joc excelent. Se vede mâna antrenorului care este acum. Îi văd să se salveze de la retrogradare la cum au jucat azi.

La mine în echipă, cei care au intrat în locul lui Deac şi Camora şi-au făcut datoria. Malele trimis pe teren nu a fost o inspiraţie, ci nu mai aveam ce să fac, nu aveam altă soluţie. El a dat un gol important şi îl merită pentru cât efort depune la antrenament.

Despre arbitraj, nu aş vrea să vorbesc. La ce gândesc acum, dacă aş vorbi, aş fi suspendat. Spun doar atât: lăsaţi-ne în pace! Am tăcut după Rapid şi am fost cuminte, dar sunt prea multe faze împotriva noastră. Dacă e ceva de dat, dă, dacă nu, nu da, dar noi nu primim nici ce trebuie să primim. Nu înţeleg de ce mai avem VAR. A fost gol valabil, consulţi VAR şi dai, a fost penalti, consulţi VAR şi dai. Am fost foarte supărat în timpul meciului pentru deciziile luate împotriva noastră.

Mie nu îmi place această pauză care urmează, trebuie să o accept, dar mi-ar fi plăcut să mai jucăm, pentru că am câştigat în ultima vreme. Suntem pe locul doi, dar noi vrem locul unu, acolo vrem să ajungem. Dar dacă se întâmplă ce s-a întâmplat cu Rapid şi astăzi, nu vom ajunge acolo.” a declarat în urma confruntării antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza