CFR Cluj, acord cu un jucător de la FC Botoșani, chiar înainte de meciul direct: ”Au existat impedimente, nu am putut semna mai repede”

by Christian Suciu

CFR Cluj îşi continuă marşul către titlu, în timp ce FC Botoşani are mari şanse să fie şi ea în play-off, şi de această dată. Aşadar, cele două au toate şansele să se înfrunte şi în grupa pentru campionat.

Cu doar câteva ore înainte de startul partidei, campioana a transferat un jucător de la moldoveni. Este vorba despre Cristopher Braun (30 de ani). Fundaşul german ce are şi cetăţenie ghaneză va evolua la ardeleni doar din vară, decizia fiind luată pentru a nu fi nevoie să se plătească vreun ban.

Braun mai are contract cu cei de la FC Botoşani până în vară. Campioana en-titre a procedat la fel şi cu Roger de la UTA, pe care Dan Petrescu îl va avea în lot la finele acestui sezon.

Am procedat şi corect, şi moral faţă de Botoşani. Am fi putut să semnăm cu jucătorul după meci, la 2-3-4 zile, era tot corect şi regulamentar, dar era imoral faţă de Botoşani să facem chestiunea asta. Aşa am decis să anunţăm clubul, l-am informat pe Valeriu Iftime de faptul că jucătorul a semnat ieri.

Au existat nişte impedimente, n-am putut semna mai repede. N-ar fi fost corect să anunţăm după meci. L-am informat pe Iftime seara trecută, printr-un mesaj, a răspuns că nu are ce să-mi reproşeze. Aşa am acţionat şi cu Roger, de la UTA, am anunţat imediat clubul respectiv”, a spus Cristi Balaj, preşedintele clubului din Gruia, pentru Gazeta Sporturilor.

sursa:looksport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza