CFR Cluj a trecut cu emoții de FC Argeș în Cupă cu 1-0 dar Petrescu e mulțumit de rezultat. Dan Petrescu: ”E o perioadă bună, când nu pierzi, e foarte bine.”

by Christian Suciu

CFR Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României după victoria obținută ieri, pe teren propriu, cu 1-0 împotriva formației FC Argeș. Golul care a adus calificarea pentru formația clujeană a fost marcat de internaționalul din Kosovo, Ermal Krasniqi, în minutul 89 al confruntării.

Antrenorul clujenilor, Dan Petrescu s-a arătat mulțumit de rezultatul meciului și de efortul elevilor săi însă crede că echipa va suferi mai departe, din cauza opțiunilor limitate la nivelul băncii de rezerve.

” A fost un meci greu, în prima repriză am jucat cu mulţi tineri. A fost o echipă tânără, cu jucători fără meciuri în picioare, s-a văzut asta.

După, au intrat jucătorii cu experienţă, care au meciuri în picioare. Era important să nu prindem prelungiri. Mă bucur pentru această victorie. Nu am mai avut de mult timp 1-0. Mă bucură mai multe lucruri, că nu am primit gol, că am câştigat, suntem în semifinale, şi că nu s-a accidentat nimeni.

Aş fi vrut să am un jucător în locul lui Krasniqi pe teren ca el să poată intra pe parcursul jocului. El intră bine de pe bancă, dar pentru mine e titular. Au plecat Roger şi Malele… Dacă erau, nu mai comentam de lot. Aici suferim noi, o să vedeţi că vom suferi la schimbări.” a declarat Dan Petrescu în urma performanței înregistrate de echipa sa.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza