CFR Cluj a remizat în deplasare, scor 3-3 împotriva lui FCSB în campionatul intern

by Christian Suciu

Campioana României aflată pe primul loc a oferit un derby spectaculos împotriva ocupantei locului doi FCSB în meciul disputat Duminica seara pe Arena Națională din București, încheiat cu 6 goluri înscrise de cele două echipe.

Gazdele au deschis scorul printr-o execuție a lui Octavian Popescu în minutul 24 însă ”feroviarii” au egalat în minutul 36 prin croatul Gabriel Debeljuh, care a pus-o pe CFR în avantaj în minutul 40 cu un șut din interiorul careului. Deși scorul a rămas un favorabil oaspeților la finalul primului reprize, actul secund al confruntării a oferit schimbări de situație în cursul jocului. Formația bucureșteană a egalat prin Valentin Gheorghe în minutul 71 însă peste doar șase minute CFR revine în avantaj pe tabelă grație golului lui Alexandru Chipciu, după un corner executat în forță de Ciprian Deac. În prelungirile celui de-al doilea mitan elevii lui Toni Petrea restabilesc pentru a treia oară egalitatea prin Iulian Cristea iar duelul se încheie cu un egal între cele două echipe.

În urma disputei din etapa numărul 22 CFR Cluj rămâne pe prima poziție a clasamentului cu 50 de puncte urmată pe locul doi de către FCSB aflată la 48 de puncte.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza