CFR Cluj a remizat în deplasare împotriva lui Oțelul Galați! Clujenii au fost egalați pe final după un penalty în prelungiri

by Christian Suciu

CFR Cluj s-a încurcat pe terenul celor de la Oțelul Galați și a obținut un singur punct din partida jucată în deplasare, în cadrul etapei cu numărul 28 a Superligii. În urma confruntării echipa din Gruia rămâne pe locul 2 în clasamentul Superligii, la 9 puncte distanță de FCSB și la un singur punct distanță de Rapid București.

Gazdele au deschis scorul printr-o execuție spectaculoasă a lui Alex Pop (36′), în urma a unei lovituri libere ce l-a învins pe portarul Sava de la o distanță de 35 de metri cu o paranteză direct în vinclu. Clujenii s-au repliat la scurt timp și au reușit să egaleze până la finalul reprizei prin Philip Otele (45′), ce a reluat o minge scăpată de adversari în interiorul careului. Trupa lui Mutu a reușit să preia conducerea spre finalul reprizei secunde printr-un penalty transformat de grecul Tachtsidis însă Oțelarii au restabilit egalitatea în prelungirile reprizei secunde după o lovitură de pedeapsă transformată de Cisotti (90+3′), după un fault în careu comis de Muhar.

Antrenorul CFR-ului, Adrian Mutu, s-a arătat nemulțumit de felul în care jucătorii săi au gestionat finalul meciului, permițându-le gazdelor să marcheze golul egalizator. Deși rezultatul îi aduce pe clujeni la nouă puncte de liderul FCSB, tehnicianul clujenilor s-a ferit să comenteze șansele CFR-ului în lupta pentru titlu.

”Sunt supărat de cum am gestionat meciul după golul doi, mingea nu trebuia să ajungă la noi în careu. Cred că mingea nu trebuia să ajungă acolo, aveam superioritate, a centrat dintre 3 jucători de la noi.

Otele când e în formă, e imposibil de oprit. Mă bucur că a dat gol, dar nu ne ajută prea mult asta, plecăm doar cu un punct. Practic, FCSB are prima șansă, e la multe puncte distanţă. Vom vedea, nu mă gândesc la FCSB, ci la noi. Trebuie să o luăm meci cu meci. Avem meci peste 3 zile, mergem la Constanța să câştigăm.”, a declarat Adrian Mutu în urma partidei de la Galați.

sursa:primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza