CFR Cluj a pierdut primul trofeu al sezonului. Supercupa merge la Craiova

by admin

Campioana CFR Cluj a pierdut primul trofeu al sezonului. Feroviarii au fost învinși, la loviturile de departajare, de Universitatea Craiova în Supercupa României. Pentru olteni, este pentru prima oară când câștigă acest trofeu.

Universitatea Craiova a intrat mai bine în meci și în primele 10 minute i-a pus pe vișinii sub presiune. Ocaziile importante au aparținut însă feroviarilor. În minutul 16 Sigurjonsson a ratat pe puțin poarta cu un șut de la marginea careului de 16 metri. Apoi, în minutul 20, Deac a centrat perfect din flancul drept, dar Debeljuh nu a reușit să reia spre poartă.

Craiova a echilibrat jocul și, dar același Debeljuh a ratat o nouă ocazie la finalul reprizei. După pauză, Marius Șumudică l-a trimis în teren pe Omrani în locul ghinionistului Debeljuh, iar francezul a avut și el câteva atacuri periculoase. Nici una dintre echipe nu a înscris însă în cele 90 de minute, așa că s-a trecut direct la executarea loviturilor de departajare.

Universitatea Craiova a reușit să transforme toate cele patru penalty-uri, în timp ce pentru CFR Cluj au ratat Păun și Omrani. Astfel Craiova a reușit să câștige, în premieră, Supercupa României. Este cel de al doilea trofeu câștigat de craioveni în acest an, după Cupa României.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza