CFR Cluj a obținut victoria în deplasarea cu FC Voluntari prin golul lui Boateng

by Christian Suciu

CFR Cluj a câștigat cu scorul de 1-0 meciul împotriva lui FC Voluntari în cea de-a șasea etapă a Play-Off-ului Ligii 1. Mijlocașul ”feroviarilor” Nana Boateng a marcat singurul gol a disputei din cornerul bătut de Ciprian Deac în minutul 83. Clujeni au fost aproape de o remiză când în ultimul minut al jocului fundașul ilfovenilor Gabi Tamaș a șutat puternic de la 35 de metri mingea fiind respinsă cu noroc de portarul croat Karol Letica.

Dan Petrescu a trăit cu emoții finalul partidei însă s-a bucurat de cele 3 puncte obținute în ura unui meci dificil.

”Cam aşa a fost tot anul nostru 2022. Am primit goluri numai în ultimul minut, iar astăzi era la fel, era Tamaş să marcheze. Nu avem voie să facem asemenea greşeli la acest nivel. Voluntari, în afara ultimei faze, nu a avut nicio ocazie. Nu putem să facem asemenea greşeli mereu! La ce jucători cu experienţă avem, nu se poate. Noroc că a apărat portarul. Ar fi fost incredibil să primim gol iar la ultima fază. Sper ca jucătorii să fi învăţat ceva din asta.

Mă aşteptam să avem mai multe ocazii în repriza a doua. Ne-a salvat o fază fixă. E o victorie de moral, aveam nevoie. Acum trebuie să pregătim foarte bine meciul următor. Jucătorii Voluntariului ne-au creat multe probleme. Ei joacă foarte bine acasă. Au terenul lor aici, fără presiune, tuturor le va fi greu să câştige aici.” a transmis la finalul meciului antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza