CFR Cluj a obținut calificarea în turul trei preliminar după remiza din Andorra cu Inter Club d’Escaldes

by Christian Suciu

CFR Cluj s-a impus la finalul dublei manșe cu formația din Andorra, Inter Club d’Escaldes după un scor general de 4-1 în urma rezultatului de egalitate înregistrat ieri în Andorra la Vella. În turul trei preliminar al Conference League, echipa clujeană va da piept cu bielorușii de la Șahtior Soligarsk.

În meciul disputat ieri Soldevila înscris unicul gol al gazdelor iar pentru clujeni a marcat Ciprian Deac. Directorul departamentului de Scouting al CFR-ului, Marius Bilașco a comentat calificarea clubului în faza următoare a competiției,

”Nu a fost un meci reuşit, dar important e că ne-am calificat. Au fost momente mai puţin bune în timpul jocului în care am fost surprinşi. Am crezut că va fi un meci mai uşor, dar ei au reuşit să se mobilizeze şi au fost foarte periculoşi la faze fixe. Ne-au surprins şi cu unele mingi lungi.

Puteam marca şi noi pe final şi să câştigăm, poate că era un rezultat echitabil, dar cred că cel mai important e că ne-am calificat. Cu toţii ne-am fi aşteptat la altceva. Într-adevăr, a fost o deplasare foarte lungă, dar ar fi uşor să găsim acum scuze pentru acest meci mai puţin reuşit.  Cred că e important să ne adunăm după această deplasare, avem meci destul de greu în campionat.” a transmis acesta în urma partidei din Andorra.

În campionatul intern CFR Cluj va juca următorul meci acasă Sâmbătă împotriva lui CS Mioveni în cadrul etapei cu numărul 3 a Superligii 1.

sursa:primasport.ro

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

U Cluj 29/07/2022 - 10:14

Uau, inca un rezultat maret, cu care *** se va lauda candva 🙂

Raspunde

Comenteaza