CFR Cluj a mai făcut un transfer! Cine este noul portar

by Oana Spiru

În cursul zilei de duminică, campioana României a anunțat venirea lui Simone Scuffet. În ultimul sezon din Cipru, italianul a bifat 24 de jocuri în campionat pentru APOEL și a încasat 29 de goluri. Doar în șase partide a păstrat poarta intactă.

“Bun venit, Simone Scuffet

Suntem bucuroși să vă anunțăm că Simone Scuffet, portarul italian în vârstă de 26 de ani, a semnat cu CFR Cluj!

Goalkeeper-ul italian a evoluat în carieră la Udinese, echipă pentru care a bifat 49 de meciuri în Serie A și Cupa Italiei, Spezia, Como, Kasimpasa, iar în ultimul sezon a jucat în Cipru la Apoel Nicosia și a apărat de 24 de ori.

Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la CFR Cluj!”, a fost anunțul celor de la CFR.

Cine este Simone Scuffet, noul portar al CFR-ului

Portarul în vârstă de 26 de ani era considerat cu ani din urmă unul dintre cei mai promițători portari din lume. A strâns zeci de prezențe în naționalele de juniori și tineret ale Italiei și nimeni nu concepea că nu va deveni un portar de clasă mondială.

Din păcate pentru el, acest lucru nu s-a întâmplat, până în acest moment. Clubul la care s-a format și a crescut, Udinese, l-a trimis sub formă de împrumut la Como, Kasimpasa și Spezia, înainte de a-l vinde definitiv la APOEL Nicosia, în 2021, pentru doar 300.000 de euro.

A strâns 40 de meciuri în Serie A, însă niciodată nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Motiv pentru care Udinese l-a și lăsat să plece, în 2021.

Sursa: digisport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza