CFR Cluj a învins-o cu 1-0 pe Petrolul Ploiești și a urcat pe locul doi în campionat

by Christian Suciu

CFR Cluj a obținut o victorie importantă pe teren propriu, în meciul cu Petrolul Ploiești încheiat cu 1-0 în favoarea gazdelor. Golul care a adus victoria aredelenilor a fost marcat de mijlocașul Durel Avounou ce a trimis mingea în plasă de la 16 metri cu un șut puternic după o fază fixă executată de grecul Tachtsidis.

Antrenorul clujenilor, Andrea Mandorlini, a fost eliminat de centralul Istvan Kovacs în minutul 70 al celui de-al 700-lea meci al său ca antrenor principal însă s-a arătat mulțumit de felul în care au evoluat elevii săi până la fluierul final. În urma partidei, acesta a criticat unele decizii luate de arbitrii în ultimele meciuri, ce ar fi favorizat alte echipe aflate în lupta pentru titlu.

”Acel arbitraj a fost o lipsă de respect pentru Hagi, Gică Popescu, eu aşa penalty nu am mai văzut. Până acum suntem mulţumiţi, dar până în acest moment diferenţa în clasament este făcută de două penalty-uri inexistente primite de FCSB cu noi şi cu Farul. Sunt foarte mulţumit, am arătat sacrificiu, responsabilitate. Sunt mulţumit că nu am primit gol.”, a declarat la finalul partidei, antrenorul italian Andrea Mandorlini.

În același timp ”veteranul” clujenilor Ciprian Deac s-a arătat bucuros de rezultatul înregistrat însă a cerut concentrare din partea colegilor săi pentru următoarele meciuri dificile pe care formația din Gruia le are de disputat în perioada următoare.

” Ştiam ce ne aşteaptă, ştiam că au un joc combinativ şi că joacă bine pe contraatac. E bine că n-am luat gol, campionatele se câştigă cu apărarea.

E bine că nu am primit gol, e bine că am câştigat, puteam să mai şi marcăm, cred că a fost un joc frumos. Dacă ne uităm la clasament, suntem echipa cu cele mai multe goluri marcate, deci acest lucru spune multe. E bine că marcăm meci de meci şi că în această seară nu s-a primit gol. 

Va urma o perioadă destul de încărcată cu multe meciuri, dar ce poate să fie mai frumos decât să joci din trei în trei zile. Vor urma meciuri foarte grele, mai ales primul (n.r. cu Rapid Bucureşti). Jucăm contra unei echipe care sigur se va bate anul ăsta la titlu.”, a transmis în urma partidei jucătorul CFR-ului, Ciprian Deac.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza