CFR Cluj a câștigat barajul pentru Conference League împotriva lui FCU Craiova cu scorul de 1-0. Oltenii au încheiat meciul având numai 9 jucători pe teren

by Christian Suciu

CFR Cluj a obținut victoria în meciul de baraj împotriva Universității Craiova 1948 și a reușit să -și asigure locul în preliminariile Conference League. Confruntarea dintre cele două formații nu a oferit ocazii notabile în timpul regulamentar de joc iar meciul a fost decis în minutul 97 prin golul marcat de apărătorul clujenilor Denis Kolinger.

Partida dintre cele două formații a rămas una echilibrată până în minutul 68 când ”decarul” Craiovei, Juan Bauza a fost eliminat de arbitrul Kovacs după ce a primit al doilea cartonaș galben pentru faulturi repetate. După eliminarea sa, echipa clujeană a început să dicteze ritmul jocului până la finalul prelungirilor. Formația pregătită de Nicolo Napoli a încheiat jocul în 9 oameni după ce și fundașul Huyghebaert a văzut „roșu” în minutul 105+1 pentru un fault asupra lui Daniel Bîrligea, sancționat însă de cabina VAR.

În ciuda avantajului de pe tabelă și a avantajului numeric din teren, antrenorul clujenilor, Dan Petrescu a trăit cu emoții finalul de meci așteptându-se ca meciul să fie decis la lovituri de 11 metri. Acesta a transmis în urma calificării obținute că viitorul său la club va fi decis după o întâlnire cu patronul echipei clujene.

”Mă așteptam la prelungiri şi chiar la penalty-uri, la ce an am avut. Am zis că ne dă portarul lor gol la ultima fază. Sunt convins că 2024 va fi total diferit. Am făcut un sezon destul de bun, 63 de meciuri, 16 în cupele europene. Să vedem ce altă echipă din România are atâtea, să mă sunați și pe mine să-mi spuneți! A fost mult prea mult, în opinia mea. Nu se vedea că avem doi oameni în plus pentru că jucătorii noștri nu mai puteau.

N-am defilat niciodată, tot timpul am câştigat în ultima etapă. Nu încercaţi să spuneţi că e un sezon ratat, că nu-i adevărat. Nu poţi să câştigi titlul în fiecare an şi ştim şi noi de ce, dar n-are rost acum, sunt foarte obosit. (n.r.- dacă rămâne la CFR) Vedem, mă întâlnesc cu patronul şi vorbim!” a spus tehnicianul în vârstă de 55 de ani al formației din Gruia după victoria obținută.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza