CFR ar putea arăta diferit în Primăvara Europeană! Campioana României pregătește noi transferuri în fereastra din Iarna

by Christian Suciu

Conducerea CFR-ului ar putea aduce noi fețe noi la echipă în fereastra de transferuri din Ianuarie însă ar putea renunța și la unele ”vedete” dacă ofertele vor fi fi unele satisfăcătoare. Cel mai curtat jucător al feroviarilor, Claudiu Petrila, ar putea pleca în iarnă de la campioană dacă clubul va fi primi pentru el o ofertă de cel puțin 5 milioane de euro conform patronului Neluțu Varga.

”Avem oferte pentru mai mulți jucători. Cel mai intens căutat este Petrila. 3,5 milioane de euro e ultima ofertă. Dintr-un campionat european. Una din cele două mari echipe din Cehia. Nu Slavia.

Nu l-am dat nici cu 4,5. Am primit oferta de la Atlanta City din SUA și nu l-am dat în vară. Noi o așteptăm o ofertă de la 5 milioane în sus. Noi așa considerăm. Are potențial, talent, mai are mult de exprimat pe teren.” a declarat patronul CFR-ului pentru Fanatik.ro privind planurile echipei de mercato.

Potrivit afirmațiilor acestuia, la Cluj sunt așteptate și întăriri în atacul formației lui Dan Petrescu, care își propune un parcurs cât mai lung în primăvara europeană în Conference League.

” În iarnă vom aduce niște întăriri pentru atac, vom aduce din extern, nu din țară. N-aș vrea să stric tranzacția. Este un atacant argentinian care joacă în Europa, e golgheter. Are vreo 15 goluri date în Europa League. Nu pot să vă dau numele, vă respect foarte mult dar am pățit. M-a luat gura pe dinainte și am pierdut jucătorul. E într-o echipă de Europa League. Sunt trei vizați pe fază de atac, din extern. Din țară niciunul, să fiu sincer.” a mai adăugat Neluțu Varga pentru Fanatik .

Te-ar putea interesa si

Comenteaza