CFR a pierdut cu Hermannstadt și ratat șansa de a ajunge pe primul loc al SuperLigii. Mandorlini:” Am picat un examen important”

by Christian Suciu

CFR Cluj a fost învinsă cu 1-0 în disputa de pe terenul lui FC Hermannstadt și a pierdut ocazia de a o depăși pe contracandidata FCSB în clasamentul SuperLigii. Unicul gol al meciului a fost marcat de mijlocașul sibienilor Cristian Neguț.

Italianul Mandorlini s-a arătat nemulțumit de prestația jucătorilor săi și consideră că echipa sa ” a picat un examen important” în lupta pentru titlu.

”Din păcate, a fost un examen important pe care l-am picat. Campionatul e lung, dar în acest moment suntem trişti, a fost un meci important şi noi n-am arătat bine. Am avut o posesie bună a mingii, dar nu am fost incisivi şi concreţi în faţa porţii.

Nu am fost periculoşi. Am puţine lucruri de spus. Pentru cât am avut posesia, n-am fost suficient de periculoşi. Acest meci nu trebuia pierdut.

Am picat un examen important, inclusiv eu. Putem vorbi mult despre acest meci. Voiam să fim pe primul loc.”, a transmis la finalul partidei antrenorul CFR-ului, Andrea Mandorlini.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza