Ce se întâmplă cu Bălgrădean după venirea lui Arlauskis? Dulca: ”Cred că Edi va discuta cu ei și așa va face”

by admin

Giedrius Arlauskis (33 de ani) este foarte aproape să revină la CFR Cluj. Lituanianul este pe ultima sută să semneze un nou contract cu ardelenii, alături de care a avut parte de cele mai bune momente ale carierei, iar o întrebare pe care o pun suporterii ardelenilor este: ce se întâmplă cu Cristi Bălgrădean? Cristian Dulca a declarat, la Fotbal Look de pe Look Sport, că Edi Iordănescu ar lua următoarea decizie:

”Nu ştiu dacă Bălgrădean va trece rezervă după venirea lui Arlauskis. Cred că şi-a câştigat rolul de titular cu evoluţiile de până acum. Probabil la prima greşeală va fi schimbat. Eu cred că aşa va discuta Edi cu ei. De ce să îl scoţi pe Bălgrădean? Ce îi spui? Eu cred că Bălgrădean va rămâne. Când îi va veni rândul lui Arlauskis, va apăra”, a explicat Cristi Dulca.

Posibilitatea transferului lui Arlauskis la CFR Cluj este destul de mare. Asta pentru că, după meciul ardelenilor cu FC Argeş, Edi Iordănescu a recunoscut că părţile sunt foarte aproape să bată palma.

”Arlauskis e un portar valoros, care a făcut performanţă la CFR Cluj. Trebuie să vedem dacă se va materializa transferul, momentan am fost concentraţi pe joc. Dacă se va face mutarae, vom avea trei portari extrem de valoroşi, plus încă unul care vine din spate”, a spus tehnicianul CFR-ului, la finalul unui joc pe care campioana l-a câştigat cu 5-0.

Arlauskis este liber de contract după despărțirea de Al Shabab. Acesta a fost nevoit să rupă înțelegerea cu arabii din cauza unei reguli care limitează numărul de străini aflați într-o echipă.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza