Ce putem face în WEEKEND la Cluj-Napoca?

by Cristina Mihaila

Pentru cine alege să își petreacă weekend-ul în oraș și nu pe pârtie, iată câteva locuri care vă așteaptă cu brațele deschise!

De vineri, 19.01 și până duminică, 21.01, aveți de unde alege!

sursa foto: TNC, Nicu Cherciu

Spectacole la teatru!

Dacă sunteți iubitori de teatru, Teatrul Național Cluj v-a pregătit 3 spectacole, câte unul în fiecare zi a weekend-ului: vineri vă așteptă spectacolul ANGAJARE DE CLOVN de Matei Vișniec în regia şi scenografia lui Sorin Misirianţu, sâmbătă actorii vă dau întâlnire cu spectacolul ÎNGER ȘI DEMON, realizat după poezii de Mihai Eminescu și Veronica Micle în regia, scenografia şi selecţia muzicală a lui Emanuel Petran iar duminică încheie prin AMPHITRYON, un text de Molière și semnat regizoral de marele regizor Silviu Purcărete.

La Teatrul Maghiar vă puteți delecta  vineri cu ROMEO ȘI JULIETA după W. Shakespeare în regia lui Attila Vidnyanszky JR, sâmbătă cu DEMONI de Lars Noren, regia Nuno Cardoso, iar duminică cu o adaptare scenică de Péter Tasnádi-Sáhy după povestea lui H. Ch. Andersen, PRIVIGHETOAREA, în regia lui Traian Savinescu.

sursa foto: Muzeul Farmaciei

Vizite la muzeu!

Muzeul Farmaciei recent redeschis, după 6 ani de renovări, vă așteaptă să îi călcați pragul între orele 10-18 iar la Muzeul de Artă Cluj-Napoca (MACN) găsiți în perioada 17 ianuarie – 4 februarie 2024, expoziția personală a artistului Ammar Alnahhas, „Viața”.

Și dacă vreți să continuați cu muzeele, Asociația Brickenburg, în parteneriat cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, vă invită la Expoziția de Iarnă Brickenburg, eveniment tradițional al fanilor sistemului LEGO, care va avea loc în perioada 19-21 ianuarie 2024.

sursa foto: Salon Woman Princess

Vă pregătiți de nuntă?

Încă un târg vă asteaptă în acest weekend în Cluj-Napoca, cu oferte de tot felul, de la rochii la aranjamente florare, verighete sau photocornere. Cluj Wedding Style se deschide vineri de la ora 12 pe Strada Câmpina 51-53. Expozanții vă așteaptă vineri până la ora 19, sâmbătă între orele 10-19 iar duminică între 10-18.

Sau dacă nu găsiți ceea ce vă doriți acolo, tot vineri de la ora 15 Târgul de nunți de la Grand Hotel Italia se deschide și el. Târgul este deschis până la ora 20, iar sâmbătă și duminică se deschide începând cu ora 10.

sursa foto: BAILArte Dance School

Muzică și dans!

Căutătorii de distracție și petreceri sunt așteptați la concertele din Euphoria Music Hall a trupei Speak Floyd de vineri seara de la ora 19 sau în Form Space de la ora 20 la concertul celor de la E-an-na.

Tot vineri de la 19 cei de la Flying Circus vă dau întâlnire cu o petrecere Kitch, iar dacă vă plac ritmurile latino, sâmbătă de la 20 cei de la BAILArte Dance School vă pregătesc o mega petrecere cu temă Gypsy.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza