Campanie de colectare a aparatelor electrice organizată la Cluj-Napoca

by admin

Vineri, 17 noiembrie, în Cluj-Napoca va avea loc o campanie de colectare a aparatelor electrice. În cadrul campaniei pot fi colectate: frigidere, mașini de spălat, TV, boilere, calculatoare, electrocasnice mari și mici, becuri, baterii etc. Acestea nu vor ajunge la groapa de gunoi, ci vor fi reciclate!

Cei care doresc să scape de vechile aparate trebuie să apeleze numărul 0744.781781 de luni până vineri, între orele 09:00 și 17:00, sau completează formularul de comandă online pe http://thegreenproject.ro/comanda/.

Serviciul constă în preluarea gratuită de la domiciliu sau de la sediul firmei, asigurându-se manipularea echipamentelor de la ușa apartamentului/depozit firmă/instituție până la centrul de colectare. 

Pentru firme / instituții se pune la dispoziție întreaga documentație necesară casării / scoaterii din gestiune și raportării către autoritatea națională responsabilă de protecția mediului. 

Ce înseamnă #DEEE?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile, corpuri de iluminat, vechi, defecte, care nu mai sunt utilizate, intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Practic se colectează și se reciclează tot ce se bagă în priză sau funcționează cu baterii.

Serviciul permanent este oferit de Municipiul Cluj-Napoca împreună cu operatorul autorizat The Green Project , susținut de OIREP Eco Positive și de partenerul local Agenţia pentru Protecţia Mediului Cluj.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

Speedy 15/11/2023 - 12:11

Da, daca ai nu stiu cate aparate. Eu am facut solicitari pentru chestii mici gen un aspirator, aparat de uscat parul si astia zic ca nu vin daca nu ai chestii mari.

Raspunde

Comenteaza