Camora, aproape de un transfer mare acum câțiva ani: ” Îmi asum și nu-mi pare deloc rău că am plecat”

by Christian Suciu

Mario Camora (35 de ani) este unul din principalii artizani ai performanţelor celor de la CFR din ultima perioadă. A ajuns în Gruia acum 11 ani şi a bifat 5 titluri, o Cupă a României şi o Supercupă.

El a devenit între timp cetăţean român şi a debutat la prima reprezentativă sub comanda lui Mirel Rădoi. Fundaşul a dezvăluit că în 2016, pe când CFR era în insolvenţă a fost ofertat de ciprioţii de la APOEL Nicosia, o formaţie care în acea perioadă evolua în Champions League. Camora a dezvăluit că nu regretă faptul că mutarea nu s-a materializat.

”Îmi asum şi nu-mi pare rău deloc că am rămas la CFR. Am pierdut atunci vreo 6 – 7 luni, plus nişte bonusuri, în jur de 175 de mii de euro. Am avut ofertă clară.

Mai mult de dublu ca bani. Am avut o discuţie cu domnul Mureşan. Preşedintele de la Apoel mă suna de două trei ori pe zi. Ei jucau atunci în Champions League.Îmi ofereau mai mult de dublu decât la CFR Cluj. Am renunţat la 7000 de euro pe lună pentru a rămâne la CFR Cluj. În primul rând am făcut-o pentru familie.
Pentru că nu era momentul să plecăm din Cluj. Am simţit că putem să revenim. Acest club mi-a dat totul. Mi-a dat şansa să joc în Champions League. Am discutat cu familia. Nu îmi pare rău, mă bucur că am rămas la CFR Cluj” a spus camora pentru PlaySport

sursa: looksport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza