Boc, supărat pe asfaltatori: “Dacă nu fac lucrările cum trebuie, la revedere!”

by admin

Emil Boc este indignat din cauza proiectanților care au asfaltat în ultima vreme orașul. Edilul Clujului a atras atenția asupra străzilor executate prost, mai ales acolo unde se adună foarte multă apă în dreptul trecerilor de pietoni:

”Mă enervează treaba asta! Au fost câteva zile de ploaie. Mai mergi la câte o trecere de pietoni și vine câte o mașină care vrea să prindă semaforul și ia câte o baltă și te stropește din cap până în picioare. Din ce cauză? Nu poți să îl acuzi pe ăla că a mers puțin mai tare, poate că a avut 50 de km/h. Și dacă mergea cu mai puțin, tot te stropea, pentru că unele lucrări sunt de proastă calitate. Înseamnă că acolo proiectantul și cu executantul, ori unul, ori amândoi sunt de vină. Nu au făcut înclinația suficientă a străzii ca să se ducă apa în gura de canalizare.

Eu nu recepționez nimic până nu mergem cu cisterna cu apă și punem să vedem unde se duce apa. Dacă gurile de canal sunt puse în vârful pantei și apa stă la trecerea de pietoni, acest lucru nu mai merge. Le-am spus: <<Măi băieți, acest lucru nu mai merge!>>. Mă uit la fiecare proces verbal de recepție. Până nu văd că aceste chestiuni sunt rezolvate, nu accept nimic. Asta înseamnă calitate, până la ultimul detaliu”, a declarat Emil Boc la postul de radio, Napoca FM.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza