Bărbați reținuți de polițiști după ce au incendiat o mașină

by admin

Doi bărbați au fost reținuți de polițiști și sunt cercetați penal pentru distrugere și conducerea unui vehicul fără permis. Cei doi suspecți, cu vârste de 19 și 26 de ani, sunt acuzați că, la mijlocul lunii trecute, au incendiat o mașină în localitatea Dezmir.

„În fapt, la data de 17 decembrie 2021, polițiștii au fost sesizați prin intermediul unui apel la numărul unic de urgență 112, cu privire la un autoturism incendiat, pe strada Viilor din localitatea Dezmir.

La fața locului polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, în urma intervenției pompierilor, incendiul autovehiculului, care se afla în afara părții carosabile, fiind neutralizat. De asemenea, cu ocazia verificărilor derulate în cauză și a constatărilor reprezentanților I.S.U. Cluj, a reieșit faptul că incendiul ar fi putut fi cauzat de folosirea intenționată a unei surse de aprindere.

Totodată, din cercetări a reieșit că bărbatul de 26 de ani ar fi incendiat autoturismul în cauză la data de 17 decembrie 2021, ulterior conducând un alt autoturism fără a deține permis de conducere. Totodată, acesta ar fi încredințat autoturismul tânărului de 19 ani, deși ar fi cunoscut faptul că nu este deținătorul unui permis de conducere”, au transmis reprezentanții IPJ Cuj.

La data de 5 ianuarie au fost puse în executare mandatele de aducere emise pe numele celor doi, ulterior fiind reținuți de polițiști pentru 24 de ore și predați reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă. Magistrații din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca au admis propunerea și au emis mandatul de arestare preventivă, pentru 30 de zile, față de bărbatul de 26 de ani, din comuna Apahida.

Activitățile desfășurate au beneficiat de suportul de specialitate al polițiștilor din cadrul Brigăzii de Operațiuni Speciale și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza