Bărbat din Frata arestat pentru viol și agresiune sexuală. Victimele erau minori

by admin

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din comuna Frata a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de comiterea a nu mai puțin de opt infracțiuni. Acesta este cercetat pentru viol în formă continuată, agresiune sexuală, racolarea minorilor în scopuri sexuale, amenințare, influențarea declarațiilor, șantaj, violenţă în familie și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. 

„În fapt, în perioada 2019-2022, acesta ar fi constrâns, prin amenințări și acte violente, o minoră, în vârstă de 14-17 ani, să întrețină relații sexuale. În cursul lunii aprilie a.c., bărbatul este bănuit de faptul că ar fi agresat sexual și ulterior amenințat cu acte de violență două minore, de 15 și 17 ani, din județul Cluj.

De asemenea, din cercetări a reieșit că în anul 2021, acesta ar fi agresat-o fizic pe una dintre minore. Totodată, s-a constatat că bărbatul în cauză s-ar fi deplasat în repetate rânduri cu un autoturism, fără a deține permis de conducere”, a transmis IPJ Cluj.

La data de 30 mai,  polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare un mandat de percheziție la domiciliul suspectului.

În urma probatoriului administrat, a fost dispusă reținerea bărbatului pentru 24 de ore, iar ulterior, prezentat instanței, acesta a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

Bogdan 02/06/2023 - 13:40

no daca la asta nu-i dati 48 de ani de cotet inseamna ca sunteti complici la toata mizeria asta.

Raspunde

Comenteaza