Bărbat arestat preventiv, după ce a încercat să violeze o femeie în comuna Luna

by admin

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Luna, a fost arestat preventiv după ce a încercat să violeze o femeie din aceeași comună. Tentativa de viol a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, pe malul râului Arieș.

„La data de 3 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au depistat un bărbat de 36 de ani, din comuna Luna, bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă de viol.

Cercetările au fost demarate în cursul aceleiași zile, fiind sesizat faptul că în jurul orei 14.00, aflându-se pe malul râului Arieș, în comuna Luna, bărbatul ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale cu o femeie de 34 de ani, împotriva voinței acesteia. În baza sesizării, polițiștii au demarat cu operativitate activități pentru identificarea bărbatului în cauză, acesta fiind depistat în scurt timp și condus la unitatea de poliție”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

În baza probatoriului administrat, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind depus într-un centru de reținere și arestare preventivă.

În cauză sunt continuate cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lîngă Judecătoria Turda.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Bărbat arestat preventiv, după ce a încercat să violeze o femeie în comuna Luna – Revista Presei 06/02/2023 - 11:01

[…] post Bărbat arestat preventiv, după ce a încercat să violeze o femeie în comuna Luna appeared first on Stiri de Cluj – Servus […]

Raspunde

Comenteaza