Băiețelul de 13 ani din Florești, dat dispărut timp de trei zile, a fost abuzat sexual. Agresorul a fost arestat preventiv

by admin

Băiatul de 13 ani din Florești, dispărut luna trecută de la domiciliu, a fost agresat sexual în cele câteva zile în care a fost de negăsit. Minorul a fost dat în urmărire la finalul lunii ianuarie și timp de trei zile a fost căutat de forțe impresionante ale poliției și jandarmeriei. În cele din urmă, el a fost găsit într-o stație de autobuz din Baciu.

Deși băiatul se afla într-o stare aparent bună, ancheta ulterioară a stabilit faptul că minorul a fost abuzat sexual în perioada dispariției sale de un tânăr din comuna Baciu.

„La data de 20 februarie anul curent, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 21 de ani, din comuna Baciu, bănuit de săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal. În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că, în perioada 27-29 ianuarie anul curent, în timp ce se afla la locuinţa sa din comuna Baciu, împreună cu un minor ar fi întreţinut acte sexuale cu acesta”, au precizat reprezentanții  IPJ Cluj.

Agresorul a fost prezentat pe 21 februarie magistraţilor din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, care au dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Băiețelul abuzat urmează ședințe de consiliere psihologică asigurate de specialiștii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Cluj, el fiind asistat de mama sa.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza