Aviz studenților: Parkingul din Hașdeu va fi gata în 2020 iar Primăria desființează parcările de pe străzile din zonă!

by

Parkingul din Hașdeu va fi finalizat în a doua jumătate a lui 2020, fapt ce va duce la desființarea parcărilor de pe străzile din Hașdeu, susține viceprimarul Dan Tarcea. Acolo își parchează mașinile, de obicei, studenții care locuiesc în complexul universitar din Hașdeu.

„Concomitent cu acest parking din Hașdeu, în momentul în care o să fie gata, o să fie și restricții de circulație. Adică o să fie zone în care o să eliberăm trotuarele din Hașdeu pentru că, până la urmă, dacă vrei să circuli pe jos, astăzi, în anumite zone din Hașdeu, nu poți pentru că sunt parcate mașini pe trotuar. Practic, acesta este scopul: decongestionarea trotuarelor, să eliberăm trotuarele de mașini, mașinile să fie în parking, astfel încât să poți să circuli pe jos, cu trotineta, cu bicicleta, cu căruciorul, în condiții de siguranță. Aviz, studenților, Clujul este frumos și fără mașină, mijloacele de transport în comun circulă foarte bine, au gratuități pe mijloacele de transport în comun, deci au toate premisele ca să vină să se bucure cu adevărat de oraș, să se bucure de tot ce le oferă orașul și fără mașină”,

a spus Dan Tarcea la Radio Transilvania.

Potrivit edilului, pe lângă parkingul din Hașdeu, în 2020, vor mai fi terminate alte trei parkinguri: pe Primăverii 8 și 20 și pe Mogoșoaia.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza