Au văzut alt meci! Gigi Becali nu și-a menajat jucătorii după înfrângerea în fața CFR-ului dar Pintilii a anticipat înfrângerea:” Bine că am pierdut cu CFR și nu cu Mioveni”

by Christian Suciu

Finanțatorul FCSB-ului, Gigi Becali, i-a luat în coarne pe vinovații eșecului pe teren propriu în fața campioanei României, CFR Cluj. Acesta s-a arătat complet nemulțumit de felul care vedele sale au arătat în teren însă a criticat și decizia antrenorului privind componența băncii de rezerve. Protagoniștii reproșurilor adresate de patronul bucureștenilor au fost atacantul Florin Coman și portarul Andrei Vlad.

” Vai, domne, că Vlad ce a apărat! Păi aia era execuţie uşoară (n.r. – la gol)Prinde, mă, balonul! Dacă respingi, respinge mai tare, dar era balon de prins. Şi eu prindeam. Doamne, ferească aşa ceva! Să nu poţi să dai, să respingi. Aşa ceva!?

Și Coman doarme pe teren, nu face altceva decât se plimbă! Dacă tu dormi, când te trezeşti, la revedere! Mai ratează oamenii, dar el, fără om pe el… el merge pe teren. E posibil să aibă aşa atitudine? Ce răbdare să mai am? Dar ce pot să fac? Nu avem atacant şi de-aia îl băgăm pe Coman. El nu era concentrat, mai mergea pe teren, aşa, nu ştiu la ce se gândea. Ce faci, mă? Mingea e în aer şi tu te plimbi pe teren?” a tunat latifundiarul din Pipera.

În contrast, omul de la cârma echipei, Mihai Pintilii a avut un discurs mai pozitiv față de prestația FCSB-ului contra clujenior. Acesta a transmis că se aștepta ca seria victoriilor să-și găsească sfârșitul și a lăudat efortul și atitudinea oamenilor puși la zid de Becali.

”Asta e situaţia. Poate suntem toţi vinovaţi, dar aşa a fost să fie. Dacă dădeam şi noi gol la acele ocazii… Nu mi s-a părut că au forţat foarte mult, au avut câteva lovituri libere, în rest… cu CFR n-o să ai mai mult de 2-3 ocazii şi atunci trebuie neapărat să marchezi, altfel lucrurile se complică fiindcă trebuie să îi deschizi.

Mă aşteptam (n.r. să vină şi înfrângerea). Le-am zis băieţilor că vine şi înfrângerea şi că trebuie să ţinem capul sus. Îi pregăteam pentru viitor. Bine măcar că am luat bătaie de la o echipă puternică, nu de la Mioveni sau de la vreo echipă mică.

Vlad a apărat pentru că e Fane accidentat. Dar noi am avut mereu portari de aceeaşi valoare în lot. Va veni și vremea lui Vlad iar concurența e mereu benefică și motivează. Uitaţi-vă la David Miculescu. E o încântare pentru mine, dovedeşte că merită să joace. Omrani a avut un meci greu fiindcă a fost mai mereu cu spatele la poartă. Speram să-și revină și Coman, însă ține doar de el. M-am bucurat că a avut ocazii și a arătat atitudine, a avut tot ce trebuie însă nu a marcat iar asta nu e bine pentru moral.” a declarat Mihai Pintilii după fluierul final de pe Național Arena.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza