Au fost delegați arbitrii pentru meciurile candidatelor la titlu! CFR va fi arbitrată de Radu Petrescu contra Craiovei

by Christian Suciu

Comisia Centrală a Arbitrilor a stabilit delegările arbitrilor la meciurile candidatelor la titlu din etapa următoare. Meciul celor de la CFR Cluj împotriva CSU Craiova va fi arbitrat de Radu Petrescu iar contracandidata FCSB va fi arbitrată în meciul cu FC Voluntari de Horațiu Feșnic.

Clujeanul Feșnic, delegat la meciul FCSB-ului a dictat de 3 ori penalty în actualul sezon contra bucureștenilor iar bilanțul echipei din capitală în meciurile în care Feșnic s-a aflat la centrul terenului numără 13 victorii, 5 înfrângeri și 5 rezultate de egalitate. Echipa clujeană va întâlni însă la centru arbitrul care în actuala stagiune a condus 29 de meciuri ale campioanei dintre care 15 victorii, 7 rezultate de egalitate și 7 înfrângeri.

În absența arbitrului Istvan Kovacs delegat la finala Competiției europene ”Conference League” conform Gazetei Sporturilor cele mai amri șanse să arbitreze meciul direct între cele două candidate le are arbitrul Sebastian Colțescu. Olteanul a impresionat în acest sezon prin priceperea cu care a condus diferite partide fiind totodată cel mai experimentat arbitru aflat în circuitul profesionist din țară cu 342 de meciuri arbitrate

sursa:gsp.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza